Stressbehandling

Stressbehandling i dyb ro 
Kranio-sakral terapi og Naturterapi
Begge behandlingsformer er med til at reducere stress og de tilstande som langvarig stresspåvirkning medfører. 

Kranio-sakral terapi beroliger det stressede nervesystem. Ved blide hold og tryk på centrale steder på kranie, rygsøjle og korsben falder nerver, muskler og hele kroppen til ro.


Ophold i naturen kan gøre noget af det samme.
Jeg tror, de fleste kender fornemmelsen af at kunne falde til ro i naturen. Det er rent faktisk også bevist i flere forsøg, at puls og blodtryk falder ved ophold i naturen. 

Hvordan stress symptomer formindskes


Kranio-sakral terapi

Under kranio-sakral behandlingen gør den lette berøring af udvalgte punkter på kranie, rygsøjle og korsben, at nerver og nervesystem falder til ro.

Hele kroppen, muskler, bindevæv, organger, immunsystem og ikke mindst hormonsystem påvirkes og falder mere og mere til ro. 


Mine klienter beretter om større indre ro og bedre søvn - og det er ofte allerede efter den første behandling. 
Er der tale om længerevarende stress-påvirkning og stress symptomer, som har stået på i længere tid, skal du forvente at der skal flere behandlinger til (5-10 behandlinger).

Naturterapi

I Naturterapien anvender vi naturens egen evne til at få kroppen og nervesystemet til at falde til ro. F.eks. ved blot at være i naturen uden ord og uden at forholde os til andet end det at være.


Vi kan sidde, gå eller ligge på jorden og mærke forbindelsen til jorden. Det giver også en større ro indeni. Et bål er ofte beroligende.

Langsomt kan jeg begynde at foreslå "øvelser" i naturen - hvor du f.eks kan reflektere over det, kroppen (og naturen) fortæller.
Dermed starter processen med at blive klogere på dig selv og de mekanismer, der har forårsaget stress.


Ring gerne og hør nærmere
3012 97 99 - naturligvis uforpligtende.

 

Ry Kranio-sakral terapi                     tel.: 30 12 97 99 
v/Margit Schiermer

 

|Ergoterapeut |Kranio-Sakral Terapeut Registreret Alternativ behandler| Reg. Naturterapeut 

 

Email: info@margitschiermer.dk  - Cvr nr. 34300267                                                                                                Ry-kraniosakralterapi.dk

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend